dimecres, 13 de maig del 2015

Colau, Pin, Trias i el DESC


COLAU, PIN, TRIAS I EL DESC

LAjuntament de Trias paga els sous de la Colau i la Pin a través del DESC per la seva feina a la PAH. Desconeixia que la font de finançament fos lAjuntament, per això en faig difusió. Quantes paradoxes, oi? No puc abraçar-ho tot, és descoratjador. La realitat supera sempre la ficció.

Ho escriu el periodista Quico Sallés i ningú no ho ha desmentit. El projecte subvencionat sho val: “Dret a l’habitatge: empoderament col·lectiu i assessorament jurídic i social”... En fi, és el problema que arrosseguem amb els alliberats polítics i sindicals des del 1978 (signatura dels Pactos de la Moncloa, diners públics per bastir estructures de partits polítics i sindicats grocs i esgrogueïts, etc.) fins ara. Per què sempre sol acabar de la mateixa manera?

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/05/l_ajuntament_paga_365.000_euros_a_la_plataforma_de_colau_108873.php

Post Scriptum: Felicitacions sinceres per a les... –ehem, glups, bufff quina tos...– companyes de Barcelona €n Comú. Si no guanyéssiu, sempre podríeu demanar un augment de sou al nou alcalde, o al vell –tant li fa, són intercanviables–. 

Post Scriptum II: A propòsit daixò, què és lúnica cosa que roman inalterable? Les subvencions. PentaGrup Municipal 1979-2015: votals. Nova política.