dimecres, 6 de maig del 2015

Torre Mapfre, Hotel Arts: rum-rum


TORRE MAPPFRE, HOTEL ARTS: RUM-RUM

Un company qualificà la cantant de sobre com la Mare de Déu tardana: “Per algun error atzarós ha vingut després de la primera i li han robat el protagonisme històric. Genial, Blai!

Suposo que la seva aportació a la societat de l’espectacle, afegint-se a la grotesca i lamentable parodització de ligualment i llargament ambiciós Alfred Bosch, respon a l’equip de comunicació de sota (vaig pescar la imatge pel twitter). Al vídeo, tots plegats aporten son granet de sorra a la renormalització lingüística del nord-est peninsular i a l'obligat peatge folkloritzador –fossilitzador– de sardanistes i castellers. 

Per a Barcelona en Comú continuem sent al 1977: en blanc-i-negre. Vota el cambio. Atenció al minut 1.23. Hi és la clau de tot: limparable bé comú de les fascinacions urbanístiques de la nova política es redueix a... la Torre Mapfre i lHotel Arts. Des d’allà, els Senyors contemplen la dansa de les abelles obreres. Elles no estimen les places, estimen l’unica plaça que apareix al vídeo, la de Sant Jaume, perquè el que estimen és el poder polític. El seu. En diuen defender el bien cómún.

Guanyem Barcelona: per un grapat de regidors.