dijous, 4 de juny del 2015

Sopar de la precarietat

 Precarietat a la Universitat de Barcelona 
(Assemblea de Professorat Reclamant, 2015).

SOPAR DE LA PRECARIETAT

L’Assemblea de Professorat Reclamant i la Plataforma de Professorat Associat de la Universitat de Barcelona, amb el suport de la COS UB i la CGT UB, us conviden a participar en aquest acte reivindicatiu:

Dijous 4 de juny a l’ Edifici Històric UB
(Gran Via de les Corts Catalanes - 585)

18.30 h RODA DE PREMSA, amb la participació d’assemblees de professorat, COS, CGT i dels treballadors i treballadores de Resistència Movistar.

20.00 h SOPAR, que cadascú porti alguna cosa per a compartir. Aquesta és una acció que pretén visualitzar la situació de pracarietat laboral del col·lectiu d’associats, així com fer arribar a la premsa unes reivindicacions que creiem justes i que l’equip rectoral de la Universitat de Barcelona s’ha de comprometre a assumir per solucionar la situació insostenible en la que es troba el col·lectiu.

Les nostres reivindicacions són:

1. Renovació de tot el professorat associat sense exigència d’acreditar activitat externa fins que no s’identifiqui als falsos professors associats sobre la base dels criteris presentats pel comitè d’empresa i esmenats per l’APR.
2. La represa del procés de negociació entre l’equip rectoral i el comitè d’empresa, amb garanties de participació de tota la plantilla, per regularitzar el fals professorat associat.
3. Una solució digna per a la renovació de tot el professorat lector que ha acabat contracte als últims anys.

Difon i vine amb els teus companys i companyes de feina, amics i familiars. Us hi esperem!

Assemblea de Professorat Reclamant
i Plataforma de Professorat Associat
***
https://cosub.wordpress.com
https://professoratreclamantub.wordpress.com/