dijous, 7 de maig del 2015

Impactants novetats del descomunal concurs Impostura €n Comú!!!


A dalt a l’esquerra, logotip del Banco Santander.
I al rètol del faristol.

IMPACTANTS NOVETATS DEL
DESCOMUNAL CONCURS IMPOSTURA €N COMÚ!!!

Des dara fins al 24 de maig anirem publicant, amb periodicitat gairebé diària, la sèrie d’articles titulats “Impostura €n Comú”. Molts dels textos seran notes o apunts ràpids, la resta narratius i amb més espai per a la reflexió. Es tracta que abans de les 12 de la nit del 24 de maig facis una piulada a @CalamityDjon escrivint-hi el número de l’article de la sèrie que t’ha semblat més lamentable, amb el hashtag #detritus1979-2015.

Serà veritablement difícil, ho sé, per això –com que esforços feixucs mereixen recompenses esplèndides– farem un sorteig amb totes les persones que hi participeu i, la guanyadora, rebrà un lot de llibres. Trec la idea del concurs setmanal que organitzava el company Josep Garganté els divendres. Al matí del dilluns 25 de maig anunciaré al bloc el nom del twitter de qui guanyi i, també, el títol de l’article –que evidentment republicaré– majoritàriament votat com el més lamentable d’aquesta sèrie.

No et tallis, participa-hi! Si sents l’irreprimible desig de votar diversos dies més d’un article, fes-ho! Difon el concurs!

El vidre al cor, Obra Social. L’ànima del bloc.

 ***
Post Scriptum: Estic negociant amb una entitat bancària molt transparent i sostenible, de la qual no puc dir el nom, el suport financer per al lot de llibres. No us en puc facilitar més informació.